Pages

Thursday, September 30, 2010

happy blissful birthday to my forever bestie :)

happy birthday to u.
happy birthday to u.
happy birthday to dayanggggg~~
happy birthday to u~~
*nyanyi dengan nada yang mendayu2*


siyes sengal gile pic ni. kahkah!


Dr. dayang, kau da 19 tahun. suda tue. wink2! 

so, sempena birthday kau ni aku nak wish selamat selamat selamat hari jadi/hari tua/hari lahir dan hari hari yang sewaktu dengannya. kihkih. selamat menyambut hari jadi di perantauan. aku tau kau sedih sebab jauh dengan aku. oke, perasan lebey, haha. da lame kite x sambut birthday same2. agak agak da 4 tahun da kot. hmm. xpe, the day will come :)) 

aku xsabar nak tunggu kau balik bulan 12 ni. hope kite bole overnite kat rumah aku atau kau oke. ala ala sleepover lah. hehe. & tunggu hadiah daripada aku. & juge hadiah daripada kau untuk aku. bhahaha :P

i miss u soo much lah .
:')

p/s: sory lambat post. baru ade mase, huu


2 comments:

PinQib said...

happy bday gak to kawan ko bella


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Pengalaman kena tindih ngan perempuan

dayang.dermawan said...

love u syggg... thank u!!!!!
hehe. yeahhhh..tunggu aku balik !