Pages

Monday, March 14, 2011

Quality Time with the Siblings.

da lame aku x ade quality time dengan siblings haku. yela, aku kan pegi berhijrah. nun di SP tuh. eh, 2 jam setengah dari ipoh tuh jauh la jugak kan. cramp la jugak bontot duduk dalam bus. heh. jadi, 2 hari lepas, aku & adik-adik aku balik kampung kat batu gajah sebab nk lawat tok aku yang tengah saket. pity him T__T & of course haku yang drive, hee. 

& one bad thing had happened to my dad's family. really bad that i cannot mention it here. it made me go like WHAT-THE-HECK-HAD-HAPPENED?! so yeah, what i can do is just pray for them. T__T

ok back to the story, so mase balik tuh, we were camwhoring in the car. it was crazy. haha. bole pulak haku snap-snap mase bawak kete. naseb baek x terbabas. erkk -.-'



da lame gila x pakai tudung bawal kaler hitam T_T



presenting my crazy brother!


yup, he's carzy.


tengok tangan dia. compare dengan muka aku? haha~



gilo -.-


tengah bawak kete tuh, hee



lagi 2 orang sisters.


then malam tuh pegi tengok Hikayat Merong Mahawangsa pulak. budak kecik tuh x ikut la sebab kecik sangat, heh. 


i improvised the Hana Tajima's style. ok x?
*ignore keadaan katil yang semak -.-



mase pegi beli tiket, then balik then malam datang balik.



nape aku rase pic ni sangat pelik? kann?


Merong Mahawangsa was superb okeh. although the middle part was a little bit boring, yela, cerita sejarah kan. memang la agak boring. but the special effects was tremendous. rase macam tengok cite troy, xpon cite 300. like seriously! and ade jugak unsur-unsur lucu dan lucah. erkk?? bukan lucah ape pon. hahaha. banyak bahasa kiasan yang aku rase menarik. quote yang paling menarik mase si jahat kemawas or orang mawas cakap "pabila empangan dibuka, manakan boleh tahan airnya" or something like that. paham x ape maksudnye? kihkih. lu pikir la sendirik.

&& before i end up this entry, aku nk tunjuk satu gambar yang menarik. yang aku rase budak ni memang fashion disaster betol la.


tengok, aku siap bulat lagi. tengok seluar die.


gambar x clear sebab tengah gelak, hikhik


tudung & baju da elok da. tibe-tibe tengok seluar. ooo emm jayyyy! macam minah rempit. seluar trek yang senteng, ke memang dah senteng or disentengkan? -.-' then pakai pulak selipar jamban. lagi la disaster. oh my~




4 comments:

Evanna :) said...

Quality time ngn eva bile :P

Ainee Cumi said...

Ahahahah! Kang budak tu baca belog atin kat baru tau. Ahahhahah! Fashionista tu atin..

Ehh almari tu! Almari kat dalam bilik atin tu, sis pun ada ok. Dulu dulu feymes gila almari tu tapi sis punya pintu semua dah takde dah. Ahahhaha!

PinQib said...

cuuuun la koooo

hehe. napa adik ko gelap semacam




Latest Entries
| TUTORIAL tukar Background blog|
|Hadiah dari Nuffnang!|

Anonymous said...

"tudung & baju da elok da. tibe-tibe tengok seluar. ooo emm jayyyy! macam minah rempit. seluar trek yang senteng, ke memang dah senteng or disentengkan? -.-' then pakai pulak selipar jamban. lagi la disaster. oh my~"

** tak semua orang mampu nak pakai hebat2 macam sesetengah orang..mungkin 1 hari orang yang pakai seluar senteng dengan seliper jamban tu akan jadi lebih cantik bukan saja dekat mata orang tapi dekat mata Allah jugak =)