Pages

Thursday, June 23, 2011

OMG OMG *gaye sepah.

OMG OMG OMG aku dah sampai ke tahap kemalasan yang terlampau & biarkan blog ni terabai berhabuk bersawang begitu sahaja. OMG ape nak jadi ni? adakah ini tanda-tanda aku nak tutup blog? OMG mintak simpang laa. huaaa :'(

so yeah, its been a week since class started. & so far so good la. lecturers pon okayy. best! subject pulak ade yang tough ade yang x berapa nak tough. & im going to pulun very hard for this sem. like seriously! eva, hang jangan nak bahan aku pulak ek? *jangan nak kuang haja ea! hahaha!

haa aku nak share my favourite songs for now.





broken angel- arash ft helena. persian singer.
*lagu ni en. radie yang perkenalkan kat aku. maceh bebanyak la ye :P
siyes lagu ni best!


ni xda la peberet sangat, tapi suke denga la, hikss.


oh aku rase blog ni makin lame makin boring. maap la ye. klu datang mood malas memang akan terbiar je la blog ni. klu rajin memang rajin bebeno sampai sehari nak update 2, 3 entry. sumpah annoying. huehue. 


nah gambo bajet hot haku -.-'




1 comment:

Scya Lollita said...

wooooooooo , cik scya x minat sgt english song tp ade la dgr 2 3 lagu .

gmbar tu mmh hot :D