Pages

Sunday, May 27, 2012

Bebas~

assalamualaikum..

hari khamis lepas, saya sudah bebas, saya bebas dari final exam, saye bebas dari segele-gelenye~

sape xtau line ni memang noob ;D

so yeah, i successfully finished my sem 3 final exam last thursday. it was soooo intense u know. bayangkan 3 papers straight and it was all tough. tough x tough aku berjaya jugak harungi walaupun banyak yang hentam. heeeee. sape x hentam jawapan dalam exam memang nampak beno nipunye. but i hope my pointer will increase this sem insyaallah :D

so, that thursday nite, me and my dear classmates went out for dinner at Hotmas, the most famous restaurant at SP. it was only 5 of us sebab kami je yang balik lambat. and ohh this was the first time aku balik lambat gileeee. tapi xpe, xda la rushing sangat nak balik. and boleh berjimba dengan rakan2 dolooo.




grilled chicken maryland. sedap gileeeee. 


muke kekenyangan. jadi kene wat muncung itik.



happy faces. dah kenyang kan.




 bella. pipah. azza :)



khalid, so gay -.-



after dinner, its time to pack my bags and kosongkan bilik. phew, penat tahu?? bayangkan barang aku yang penuh satu almari tu kene kosongkan sebab ade orang nak duduk waktu cuti ni. i think its so ridiculous because we live there for 2 1/2 years and yet we must clean up the room for the people who just live there for what? 2 weeks? pfftt --'



in progress. see how many bags i need to put all my clothes --'



stitch juga diabaikan.



sambil-sambil tu online jugak.




books and papers. letak dekat almari atas. 


cuti sem ni 3 minggu. ikut cuti sekolah tapi tambah seminggu. yela, mane cukup 2 minggu je bhaii. i've many plans to do this holiday. nak belajar lomography, nak baking, nak organise laptop, nak teman budak omey tu joging and swimming, nak buat treatment muka ikut petua, nak bla bla bla. mintak-mintak la haku rajin. idak la mengadap laptop je 24 jam. heuehue :P





3 comments:

PinQib said...

hihi cmno cuti yopp

Teyn said...

comelnya dia!! btw, grilled chicken maryland tu nmpk sedap~~ nanti i nak try... i tak pernah lg mkn kat Hotmas. hehe

Ateyn Bella said...

@qib: camni laa, hehe

@teyn : mmg sedap gileeeee. oh, ruginye xpenah pegi. u should eat there once, sume sedap!