Pages

Wednesday, June 06, 2012

Weddings

assalamualaikum..

yeah, semalam dah selamat sampai ipoh from besut. seminggu jugak la duduk sane sebab nak attend kenduri kawen 2 orang sepupu aku. ye, 2 orang, laki and perempuan. elok pulak sehari sebelum kenduri tu, aku kene bengkak cantik or begok. orang sane kate bengkak keng. orang putih kate mumps. ha ambik, banyak betul translation aku bagi. kalu x paham lagi xtaw lah.

aku x penah kene begok ni and bile kene agak panic sikit la tapi still boleh chillax. heh. yang peliknye salu orang begok die betol bengkak kt rahang and membesau. aku ni bengkak kat tepi telinga sebijik and kat tengkuk sebiji. ade 2 bijik lah kiranya. besau jugak lah bijik2 nye. nak makan punye la sakit. sabau je lah. da la kenduri makan sedap2 T__T

and then boleh pulak effect kat mate, mate aku dah bengkak sebelah. ingatkan bese2 je. tengok2 sampai dok bengkak x surut-surut. then, pagi2 bangun xboleh bukak mate sebab mate dah melekat, abes segala tahi mate berkumpul satu tempat T__T naseb baik boleh hide dengan eye liner. oh, eye liner u are my savior .



nah muke basi aku. siyes basi kehkeh. fokus pade mateww itewww. 


aku ingatkan aku xda la peranan penting mase kenduri-kenduri ni berlangsung. x sangka tetibe terjadi mak andam. 3 hari berturut pulak tu. heh. 


first day. *majlis sambut menantu. wife kazen aku.


second day. *majlis nikah. ni kazen aku pulak. 


third day. *majlis sambut menantu. 


hihi, idak la nak cakap cantik gileee aku makeup. sikit-sikit boleh lah. 



very lite and simple makeup. 


peranan kedua, tetibe boleh pulak terjadi tukang pegang payung untuk pengantin. siyes tetibe. heh heh. mase ni untuk majlis sambut menantu kazen laki aku. 


heh heh 








ni sindrom terlebih excited.



kazens and anak sepupu.





k.na, kazen tersayang.

haaa tu lah die aku bila aku jadik bidan terjun, heh heh. 


bawah ni pulak majlis sanding untuk kazen pompuan aku kat kuala besut. 




inspired by Shea Rasol ;D



exotic juice. makcik aku yang kat belakang tu yang buat. sodap gilerrr.




mai potong kek pengantin. with mak, mak sedara, adik and cousins.



jeti kuala besut. outdoor photoshoot for pengantin. 




2 comments:

Anonymous said...

Hello. And Bye.

PinQib said...

kau da jadi mak andam ke... side income tuu