Pages

Friday, February 03, 2012

^.^

assalamualaikum.

lama rasanye x post ape ape kat blog ni. kemalasan tahap maksikum dah melanda. eh macam x kenal haku nye. ade ke yang kenal? o.O last entry was on the 19th jan. now is 3rd feb. oooo lame jugak x update. ehek. basically minggu ni minggu baru-lepas-cuti-raya-cina-seminggu then weekend ni cuti 3 hari pulak. so dalam dilema nak balik ke x sebab haritu  haku balik lambat iaitu pada hari isnin sebabnya tettt. itu rahsia. kueng3. akhirnya mengambil kata putus untuk x balik, saya ulang X BALIK. satu perkara yang luar biasa kalau cuti 3 hari. --' tapi xpe, at least boleh start menari yeayyyy!!

blog ni kan kan, i know its boring because i always update about myself. what i do in campus, where i go. macam la haku ni fatin liyana or maria elena bakal ipar tu yang orang akan sentiasa look forward aktiviti dorang. well, perasan-ing is bagus ya know. alaa, fatin liyana tu dulu pon macam aku jugak, x femes, always update about her activities but only 2-3 people will read it. tapi sebab nasib die baik tiba tiba die jadi pemes kan. so, aku pon percaya aku pon akan jadi pemes jugak one fine day huakakaka. tu sebab orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? xda sape tahu.

kadang-kadang aku sedih jugak. bila aku update ade la brape ketol je komen. ade jugak entry tu bersungguh aku buat, berjam jugak la nak create entry tu tapi xdak komen pon. sedih T_T macam xda orang baca, padahal ade je cuma jari jemari tersebut terlalu malas nak tekan button comment. kan kan? kemon la, usah tipu. tapi haku pon gitu gak, jadi silent reader je. pandai baca x pandai komen. ha hamek kaw xda sapa nak komen entry kaw pulak. o.O entry ni pon ade ke orang nak baca and komen? macam xdak jer. well, i am nobody in this blogging world. just menaip untuk syok sendiri and kepuasan diri sendiri jer. in a way, that's a good thing. *sedapkan hati.



senyuman ikhlas for all my followers.

sorry la jarang update blog. penat je korang follow blog ni kan. sobs. klu sudi jom la kite berkawan-kawan. best ape ade kawan di alam maya ni. well, i have several friends from this blogging world. and its awesome. hiks. so, selamat berkenalan!


2 comments:

PinQib said...

heee... ak pun harap blog ko femes.. like.. memang la ko slalu update pasal diri kau.. eh lumrah la blog hang.. tp x da la SOOOOOO INTOOO kau.. kalu x xda la followers 500++

hee.. ni ak komen... suka ati takkkkk

sabry oppa said...

oppa follow sini...follow oppa balik okey... nice sgt blog ni... blog yg superb! entry yg sgt cool...
selamat berblogging.. Maju Jaye! hehehehe.. nice to meet you...