Pages

Sunday, February 20, 2011

Bina Insan Guru

oke saya nak buat pengakuan bahasa saya xkan update blog selama seminggu kerana saya akan pergi ke Tasik Beris, Sik untuk program bina insan guru atau lebih dikenali sebagai B.I.G. damn!


ceh dah skema skema tetiba ade damn pulak kat situ kan. spoil betol, memang x boleh buat pengumuman. actually, aku suka taw pegi camping macam ni. sebab sangat best dengan aktiviti-aktiviti air & darat, jungle trekking sume kejadah la. tapi yang x best nye kene bangun awal, tido lewat,tido x selesa,masak sendirik, penat etc. tapi what's camping without all this? standard la camping kan mesti la ade part yang xbest. benda-benda macam ni la yang buat camping tu best, betol?

orang yang x suke pegi camping memang rugi la wa cakap lu. tolong la jangan manjakan diri tuh sangat. x elok taw. eh, ape aku merepek panjang-panjang ni. oke2, kat tempat yang aku nak pegi ni ade ladang anggur. pehh, bunyik cam best je kan? & aku google search  la macamane ghopenye tempat tuh.


besaq jugak tasik ni. kawan aku kate dalam tasik tu ade kampung. betol ke? ke aku kene tipu hidop-hidop? hikkk:P




woww! these grapes are soo orgasmic bak kate evanna.



so jangan rindu saye ye kawan-kawan. nanti aku belanje korang anggur, hekhekk~


1 comment:

cik EPAL said...

dah lama tak makan anggur :D