Pages

Wednesday, February 02, 2011

My Baby Ruvo.

waaa waaa weee wuuu. baby i da sihat. mmuahhh! cayang baby. nasib baik i xbeli baby baru kalau x baby i ni x berusik la kann. tuh la, mak haku dah cakap selagi lappy boleh repair selagi tuh la jangan beli lappy baru. lain la klu repair pon da serupa macam beli baru. baek beli baru kann.



tengah blogging tuh hehe


aku ingat masalah baby ruvo ni kritikal, sampai kene masuk wad ICU kene tahan 4,5 hari & kosnye beratus-ratus. ghopenye just pegi klinik bese je, pastuh cek cek xsampai 10 minit & kene bayar Rm10 je! hehh menarik x? hekhekk~ nak taw ape masalahnye? ni ha pencetus baby haku cepat panas & shut down sendirik!






ha ni la die benda nye yang buat lappy aku cepat panas.
tebal  pulak tuh habuknye.

die melekat kat sini.




kat situ! tanda da lame gile x servis. ehekk, da 2tahun ++ da pakai. mane penah servis.



patot la selama ni aku xboleh maen game lame-lame. asal maen game je die shut down sendirik. cube bayangkan tengah syiok-syiok maen game lappy teroff? bengang tahuu! dasar habuk! berani kaw dok situ diam-diam. mati-mati haku ingat fan die rosak. urghh~ ni sume salah bilik kat maktab haku. banyak sangat habuknye.

sekarang dah x overheat. yeay! shukeww~ so, korang-korang yang senaseb dengan aku, jangan la cepat sangat melenting macam haku. hekhekk~ cek dulu ape probnye okeh?

yeay! boleh maen game dengan aman~

7 comments:

NuYun ZaiLan said...

so ley update belog hari2 yep...huhu

Teyn said...

lol~~~ klaka la u... =)

Ateyn Bella said...

nuyun: hehe, tawu xpe.

sis teyn: hee, yekeh? haha~

faradeeba said...

ouh tbl betol habuk nye.
mesti habuk dlm lappy kite lg tebal kot sbb ia pon suke teroff sendiri.
huhu

dayang.dermawan said...

mengongg

Ateyn Bella said...

faradeeba: oh yeke? bek g servis cpt2 ekk :)

dyg: mangangg!

mizan said...

huahua...manyak cian cama kmo,,
habuk punya pasai je...aisshh...