Pages

Thursday, February 10, 2011

Bye bye Soda, Hye hye Giordano.

hye sume!  nak qada hari-hari lepas yang aku x update ape-ape. so aku update la hari-hari, heee. sian kat korang yang tunggu entry aku. aku taw mesti ade orang tunggu nye, kihkih.untuk entry ni aku nak cite pasal my love yang baru. that's is Giordano! apebenda yang giordano nye? apebenda yang soda?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



ni la my new love! kekeke


bekas die cantekk. x susah mase nak tutup.



jangan riso soda. aku bukan nak lupekan ko terus. aku tetap pakai ko tapi kadang-kadang je la kann.



kalu x, nak ambik spek plastic yang  macam gambar kat bawah ni. dah la murah. RM99 je sebab tengah offer. spek ni agak memanjang & bukan melebar macam aku nak.





tapi aku xnak kecik sangat nak yang besar-besar macam old school. macam en.radhi aku pakai macam ni:



haaa, macam tuh la. macam tuh~ -.-'


tapi aku ni kan pakai tudung, so macam xsesuai pakai yang besar-besar macam tuhhh. so, aku pilih yang sedang-sedang sajaaa~ & macam ni la ghopenye aku bile pakai spek ni.



haaa oke x oke x??

saje nak bagi same dengan en.radie. sehati sejiwa la katekan. uwekkkk *muntah hijo. tp spek ni sesuai pakai dengan tudung bawal je la kan sebab besar. dengan tudung express tuh pon oke gak xda la pelik sangat. cume dengan shawl belit-belit je nampak Ya Allah peliknye sebab shawl kan ketat & sempit so bile pakai spek beso nampak macam nerd disitu ye. so, bile pakai shawl & malas pakai lens, kene la pakai spek soda sebab spek tuh kecik sikit. 


lastly, terimalah combination kami. 


die abang aku sebenarnye. *mata ke atas tangan ke dada -.-'





2 comments:

Anonymous said...

mata ke atas tangan ke dada -.-

ape maksudnye?



yatie kamal

Ateyn Bella said...

tataw ke? tgk utube taip menda tuh. hee