Pages

Saturday, December 07, 2013

Rezeki dalam Biz Kaaching

assalamualaikum

alhamdulillah, income masuk dah lebih dari RM 1k. syukur, walaupon x banyak tapi tetap boleh buat aku bersyukur. jadi lah daripada xda. kalau korang nak tau, aku bayar modal hari tu RM 270 je. sekarang duit dah beranak jadi 1k lebih. korang xnak? bila lagi nak ubah hidup. sekarang peluang terbukak untuk korang ubah hidup jadi lebih senang. x susah pon biz ni, korang kene cari partner, at least 2 orang dah memadai. percayalah. aku yang pemalu ni boleh buat, nape x korang?




ni income 2 hari lepas. harini dah naik alhamdulillah :)


masih ragu-ragu lagi? kalau lah biz ni biz menipu, xkan lah aku boleh dapat banyak ni? yang penting bukan goyang kaki tau. aku memang usaha sungguh2 untuk dapat banyak macam ni. xda sape yang join biz ni yang goyang kaki. upline mahupon downline sama je. sume kene berusaha untuk dapat income. yang goyang kaki tu memang bye2 lah jawabnya. 

korang minat bisnes tapi xtau macam mana nak start? ni lah masanya nak mengasah bakat bisnes korang. aku sendiri pon x reti nak berbisnes sebenarnya. x caya tanye lah kawan-kawan rapat aku. dulu aku penah nak jual tudung tapi x balik modal sebab x promosi habis-habisan. malu la nak pegi dari bilik ke bilik nak jual. ade pulak macam tu kan? aku memang noob kahkah. dalam bisnes ni, aku belajar untuk buang perasaan segan and malu tu. kalau malu macam mana nak tarik minat orang untuk join bisnes ni? kalau malu macam mana nak cakap dengan orang face to face? 

kalau korang berminat, boleh contact nombor di atas. jangan malu nak call ke, message ke, aku x makan orang la. insyaAllah aku akan explain satu2 sampai korang paham macam mana nk jana income ye. 


thanks for reading. ^^



3 comments:

Anonymous said...

hahaha...MLM...please la...kalau anda orang Islam aku nak tanya bisness ni meniaga apa sebenarnya? dalam iklan cakap USD-RM...kalau forex pun ada sistem yang boleh pakai dalam islam...apa kaitan USD-RM? semua orang boleh cakap...kalau pun anda untung...mana datang untung tu? dalam Islam kita kena tau dari mana sumber pendapatan kita...anda yakin ke sumber tu halal?

Anonymous said...

hahaha...comment must be approve by the moderator...da agak da...haha...

Ateyn Bella said...

assalam anon. anda x baca ke post sye sebelum ni? kalau anda baca, mesti anda tau yang biz ni meniaga stemcell. bkn biz atas angin yang xda product. system kami guna USD utk dftarkan orang and bonus2 yang masuk suma dalam USD. and kami dapat amount yang exactly dlm ringgit jika diconvertkan. bonus boleh trus masuk dalam akaun bank kalau nak. kami tau dari mana dtgnya untung kami sbb kami nampak pengaliran untung tu. suma dah terbentang dalam website kami. trima kasih sebab prihatin :)