Pages

Thursday, January 27, 2011

Cuti Seminggu yeayyy!

u know what's the best thing about studying at IPG? we got the same holidays as schools! yeayyy! sometimes even more than school's holidays okay. im currently at home, arrived Ipoh around 5pm. & now updating my blog peacefully. hehe!


terimalah muka-baru-balek-kelas-&-minum-air-bandung-pekat pagi tadi, heee



sorry la derr derr sekalian sebab x update sejak 2,3 hari lepas. korang taw x yang lappy aku hard disk nye rosak, so automatically broadband pon jadi lombap. jadi xbole la update dengan aman. pluss, fan lappy haku ni pon rosakk la derr. & as a result, lappy jadi cepat panas & haku x bole nak online lame-lame. yaa, i know, i know, i online a lot. that's why my lappy's fan is damage. my fault -.-' so, hagak-hagak korang la kan. how much it will cost to repair the fan & the hard disk? 1k for exact? please help me~ uhuhu



oh lappy ku~ nape la kaw rosak haa?


so here's my things-to-do during the holidays .

1. buat homework. erkkk-.-'
2. belajar buat cupcake, hee
3. buat more review videos.
4. photoshooting, weee
5. errrr?
6. ok done!


err, ignore the 5 & 6 hokeh. wahh, x sabar rasenye nak belaja buat cupcake. my fren that is hanis ayuni ni memang pandai giler buat cupcake. so, die la tunjuk ajar macamane nak buat. jadi, in 2 or 3 days time, i'll be doing my first cupcake hokeh. tungguuu~



baru sampai rumah tapi sorang pon x balek lagi so kene duduk luar -.-'



ignore the ugleeehhh face. nak tunjuk ribbons yang aku buat sendirik, heee
ohh, nanti haku update pasal ribbon sale hokayy.



sian beg tu nak masuk x boleh. 





ok toodless~


10 comments:

.::zaimah::. said...

yay! cuti jugakk:)

Teyn said...

woo hoo!! cuti!!! btw, u comel =)

fyna said...

babe u mix ye?

aliefcmoi said...

selamat pagi cikgu..(mode upin ipin..)..aku simpati dgn lptop ko..harap2 dia(lptop) cepat sembuh..kalau sedih,,join club ngarut aku..--->

http://aliefcmoi.blogspot.com/

Aweyn said...

selamat bercuti~ :D

Mais said...

lor,,,
sampai mcm tu sekali...
xde kunci umh sendiri ker?...
huhuhu

*awk pki tudung mcm tu cntik laa...
suka tngok,,,,

Ateyn Bella said...

zaimah : yeay! marilah kite same2 bercuti, hehe

sis teyn: thank u sis. sis, comel jugak :D

Ateyn Bella said...

sis fyna: mix? i pon tataw, atok i darah jepun, so tu bole kate mix ke? huhu

aliefcmoi: slamat pagi murid2, ha tu la pasal, sedey haku.

Ateyn Bella said...

aweyn: slamat bercuti jugak =)

mais: xda la yunk, huhu. iye ke? thaxxx!

Hanis Ayuni said...

wahhhhhhhh, kembang aku org puji2 gini. hehe. :) eh, aku promote ko dlm belog ni. bangga tk? hehe. :P

lawanye ribbon dia. sape buat? :PP
eh, jadi tk cupcakes? mesti omel. :)