Pages

Sunday, January 30, 2011

Sape nak jumpe Fatin Liyana ??

Tumblr_lct2v6ssgi1qzdqh3o1_500_large

pic credit to weheartit.com


aku rase korang sume mesti nak jumpe die kan kan kannn ?? common lah, jangan la tipu haku. sape yang xnak jumpe blogger famous nak GILA ni? dah la cantek, pandai, hot pulak tuh. 

oke2, aku bukan nak anjurkan contest sape-menang-die-bole-jumpe-blogger-hot-fatin-liyana. oh no no, sape la saye untuk mengajurkan contest-contest bagai ni. *poyo disitu. tapi kat sini aku nak cakap yang sorang kawan haku yang lucky gila dapat jumpe dengan akak fatin kite ni.

sape die? of coz la bff haku si Dayang Suratun Syafizah yang tengah study dekat UNPAD sekarang ni. well, dah name pon satu U, mesti la bole berjumpe. tapi kalu nak tangkap gamba tuh agak payah sikit la kan. xkan la tibe-tibe dengan muka x malu nye nak approach kak fatin cakap 'eh eh, kak fatin nak tangkap gamba bolehh?' mesti die cakap eh minah ni apesal kann tiba-tiba nak tangkap gamba dengan haku.

eh ape haku merepek daa. hokay hokay, straight to the point je la. 

to dayang, wei, haku x bole bla derr kaw tangkap gamba dengan die, aku nak jugakkk!! 









*aku curik dari blog kaw ye dayang. ngeee

uwaaaa! nanges tengok gamba ni. tengok tuh, mesra kemain. siap peluk-peluk pinggang bagai ni. baju & tudung pon kaler same, purple. eh, ni xbole jadi ni. xpe wei xpe, hari ni hari kaw, esok hari aku. hikss! oke2, sila ignore ape yang haku tulis ni. im just joking. not serious at all. tapi jeles tuh totap hado okeh. 


gamba ni mase program perpisahan batch kak fatin ni. maklum la, die kan nak balek Mesia dah bulan 4 ni. tapi macam awal bebenor la majlis perpisahan nye kan? ahh, xkesah la. oke, macam xda ape lagik nak tulis.



p/s: entry xda motif -.-'



8 comments:

dayang.dermawan said...

nnti die balik mesia pegilah approach die ye syg.haha.takpon meh dtg bandung ni haa

Oreo said...

Waaaaaa,nk juga jumpa kak FL

Ateyn Bella said...

dayang: nk g sane! heeee

oreo: haha, tuh la sapal!

Daya SooYoung H said...

jum kte jumpe kak FL kt hospital nt . hikhikhik

al_hakim said...

dulu dah puas jumpe mase kat skul..ex senior..=)

fathin zulkifli said...

weyy kau ade blog? damn, x gtaw, hehe. btw, kita minat FL gakkk. :DDD

Ateyn Bella said...

daya:haha, jomm!

al hakim: yeke? ala, tuh dulu, skrg laen :P

fathin: weh semestinye nye la,klu ko nk taw aku silent reader kaw. ko je tataw, ngeee

fathin zulkifli said...

laa silent reader? tssk tssk. commnet laaa, haha :D