Pages

Saturday, January 22, 2011

Hebak sungguh penangan Kak Fatin Liyana :D

salam sume :)

perhaps today is my luckiest day *dipetik dari status fb aku.

kenapa aku cakap macam tuh? sebab banyak benda yang BEST GILA jadi kat aku hari ni. lepas satu, satu. seriously rasa happy sangat. syukur alhamdulillah~ nak taw ape yang jadi? well, firstly senior aku kat maktab offer aku pegi photoshoot dengan die. i was like whattttt?? sumenye sebab die tengok album photoshoot aku. oh, later i'll update about that photoshoot ya.

secondly, ingat x my 300th follower tuh? haa, die tolong promotekan blog aku kat fb die, thax dikk :D thirdly, aku berjaya menjoinkan diri dalam My Bff Contest yeay! kalau x sebelum ni dorang x letak taw pic aku, aku pon hape lagi, pegi send balik emel kat dorang tanye nape pic aku xda kan. last-last, dorang pilih pic aku jugak. x sia-sia meroyan semalam, kihkih.

lastly & yang paling penting, KAK FATIN LIYANA LINK KAN BLOG HAKU DALAM BLOG DIE! haaa, tengok la betapa aku excited sampai sume nak caps lock. hehehe :DD x sia-sia aku buat entry special pasal die masuk metro harituh. sebab tuh la followers aku naik mendadak gila. naik 40 orang dalam mase satu hari! ohh emm jayyy! i love u lah k. fatin. muahh muahh

xpernah orang view blog haku sampai berpuluh-puluh dalam satu mase. klu x sebelum ni adelah, 3,4,5,6,7,8 orang view dalam satu-satu mase. sebab k.fatin, berpuluh-puluh views taw. mak excited taw! yela, skali-skala nak excited hape salahnye. blog haku hanya blog picisan saje. 



hehe, harituh die mintak izin nak ambik gamba tuh. aku kasi je la, heeee





korang tengok brape ratus datang dari blog die. phew~


*update


ni pulak analytics dari nuffnang pukul 11.50 pm tadik.
omg! aku xpernah dapat uniques beratus-ratus dalam sehari! tengok la yang sebelum pukul 5 tuh, adelah seciput. tuh tandanye blog haku boring -.-'


thank u so much kak fatin yang comel! eh, name kite same taw. im fathin too! cume ejaan aku pelik sikit je. ade h pulak tengah-tengah tuh. i guess that's make my name unic kot. thax to my parents. ahaha.

& to korang-korang yang baru je follow aku, nanti aku take time untuk tengok blog korang hokay. laptop aku rosak sikit so secara automatic broadband jadi lembap. macam hampagas -.-' nevertheless, thank u all for following hokayy :D



dapat chocolate cake dari azza. thank u azza <3 




flying kiss untuk korang~




p/s : kenape aku rase entry ni macam terlebey poyo? ahh, lantokk!



6 comments:

Leena said...

untung nyer dapat link dri fatin liyana..hahaha =)
nice blog ya ^^

Ateyn Bella said...

leena : hehe, tuh la. maceh ye :D

Mr. Swift said...

Woohhoo tahniah eh. :)

Btw polo anda sebab comel semacam je blog ni. :)




Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

HaFizaH aYu said...

u very2 lucky...traffic ngah up la nih...n dh follow ur blog=)

Ateyn Bella said...

mr. swift: thanks a bunch, hehe

hafizah : thank u syg:))

beena said...

eh congrat2=)