Pages

Monday, January 17, 2011

Fatin Liyana dalam Metro hari ni?

tadi masa dekat kantin, kawan-kawan aku dok bace la metro hari ni bartarikh 18.01.2011. aku x ambik port sangat sebab malas hehe. tetiba sorang kawan aku ni cakap  "eh macam fatin liyana". aku apelagi tengok la. sekali tengok macam bukan, 2 kali tengok memang fatin liyana pong! so macam biasa ake snap la nak bagi bukti kat korang. nanti korang cakap aku menipu pulak.

gambar die masuk dalam ruangan cerpen. alah, macam orang letak gambar randomly untuk tarik perhatian orang supaya bace cerpen tu la. nak tengok? nahh!








tu diaaaa. rasennye die ambik pic ni dari pic yang ini :





pic credit to sis Fatin Liyana.


& aku compare kann. & tadaaaaa!




sama kan??


kalu aku la mesti aku happy sebab masuk paper. dalam bahagian cerpen pon jadi la. HAHAHA! nak jugak rase pemes kejap. tapi akak fatin ni memang dah famous pon especially dalam kalangan bloggers. luar daripada blog haku x taw la kan pemes ke idak. tapi yang aku taw kat UNPAD which U die study, die memang pemes sebab bff aku study sane jugak so aku taw la. hoho :P


p/s : aku harap kak Fatin liyana bace blog haku. pehh, harapan menggunung!



20 comments:

PinQib said...

cuuunn
macam...
fatin liyana. hehe
orang sama kannn

PS|Seriously, I want to…|

Redbloodsnow said...

uiii akak x kenal pun ngan dia dik. pssttt ape yg akak taw if dh sampai kuar metro tuh. KOMPOM blogger famous..hiks

nk terjah blog dia ah :P

Redbloodsnow said...

uiii akak x kenal pun ngan dia dik. pssttt ape yg akak taw if dh sampai kuar metro tuh. KOMPOM blogger famous..hiks

nk terjah blog dia ah :P

Fatin Liyana said...

comel giler awk ni hehe. nnti kte nak pnjam ye gmbr ni hehe.. siap buat comparison. mmg boleh jd spy yg terbaek.

take care

p/s: thanks!

fyna said...

fuyoooo..lepas ni ur turn pulak =P

Bella said...

qib: mmg die ponggg :)

Bella said...

redbloodsnow: eh, macamane x kenal? hoho! cepat2 g bace :)

Bella said...

kak fatin: eheee, akak lg comel okey. ok, amek lah x kesah. take care to sis! :DD

k.fyna: hoho, insyaallah~

si chentapelangi said...

nak masuk papaer jugak ;p

*angan-angan T__T

Bella said...

kite pon nk, ehee

Ainee Cumi said...

Ha a aini pun prasan tu muka fatin. Hehehheh!

Btw babe, please click like at one of the contest I've join at my new entry..Dreamm Wedding I khas untuk contest CST & Lydna Rahim..Our lucky number is 137 & 138 Supoort tau..TQ darling..=))

afiqah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bella said...
This comment has been removed by the author.
Mais said...

orang femes biasa lah kan...
hehehee

mcjust.lol said...

comel sgt pun susah jugak.... ada je org nak guna gambar..

nurayunni said...

bleh kenekan saman nie....gambar masuk paper xbgthu kn?

cik niza said...

waaaa..best nye gambo masuk paper..huhu
haah..fatin liyana ni mmg femes pun di kalangan blogger..:)

ni3za said...

dia sangat tantekkkk.....tu yg org cerpen nk lukis gambar dia..kan kan kan.... heehehe...

niza follow blog kamu...keep in touch yer... ^^

Carl Samsudin said...

sorry. that is my picture.

safwanmahzin said...

jalan2 jumpak budak ni..keciknye dunia..=)